Да си във форма, да си здрав не означава

...
  Да си във форма, да си здрав не означава
Коментари Харесай

Топ 10 от пролетния фитнес сезон на Actualno

 
Да си във форма, да си здрав не значи единствено да изглеждаш като фитнес модел. Да си във форма не е размер, а чувство, не е по какъв начин наподобява тялото ти, а какво можеш да правиш с него. Защото „ fit “ е положение на положително здраве и дарба да изпълнявате разнообразни ежедневни интензивности и спортни действия! Набирания да вземем за пример:

Ето дребна част от вариациите на това упражнение, които действително употребяваме и прилагаме с клиентите ми в техните тренировки; Още на YouTube канала на Bestefficient!
 

2. Тема, която ви взриви: по какъв начин се „ вършат “ мускули без тежести

Да вземем за образец едно класическо упражнение като лицевите опори . То има толкоз доста вариации и би могло да бъде комбинирано с други извършения, че е допустимо да го вършиме седмици наред, без да повторите една и съща вариация. Можете ли да кажете същото, за която и да е машина във фитнес залата? Разбира се нужни са познания и опит, с цел да го постигнете, само че нали по тази причина са треньорите?!


3. Тема, която ви работи като валериан: релефа, пресата и „ плочките “ на корема

„ Плочките “ на корема са директно свързани с % подкожни мазнини, които ги „ скриват “.


4. Тема на сезона: във форма #вкъщи
За да останете във форма у дома, първо: не се тъпчете! Разберете едно: Няма спортно занятие, треньор или друга мощ на земята, които да ви задържат във форма, в случай че целодневно поглъщате големи количества храна. Просто математиката няма да излезе – освен, тъй като ген. Мутафчийски не я пуска. Дори да сте дейни час - два дневно, вероятността в същото време да изгорите повече от 1000 ккал е доста дребна. Ако за сметка на това, през днешния ден консумирате 3 000, даже 4 000 ккал, напъните ви ще бъдат напълно безпредметни.
 

5. Най-голяма промяна за сезона
Bestefficient стартира като.net блог уебсайт със публикации за здравословен метод на живот, хранене и спортуване. Много бързо обаче се трансформира в .com - цялостна онлайн платформа за тренировки посредством мобилно приложение, в което аз сформирам твоята подготвителна стратегия , ориентирана по отношение на твоята персонална фитнес цел.


 

Масовите заблуди за тренировките с тежести могат да бъдат толкоз надалеч от истината, че вероятността тази нощ Крис Хемсуърт да влезе през прозореца, яхнал бял кон, и да ви остави бяла роза до възглавницата, е доста по-голяма. Това е безконечният стандарт по какъв начин тренировката с тежести ще усили размера на мускулите до неузнаваеми размери.
Tренировката с тежести ЗА ЖЕНИ е един от най-подценяваните способи за възстановяване на тяхната форма. Тя форсира процесите на стягане и намаляване и не на последно място – усъвършенства здравния им статус в дълготраен проект. Затова тренирайте, с цел да бъдете здрави - и в единия, и в другия смисъл на думата.


7. Пищов за тематика: Във форма „ без фитнес “
Хиляди извинения към всички, които кликнаха на заглавието, тъй като си помислиха, че предлагам магическа формула за добра форма без старания! Не беше това.
Когато става въпрос за тренировки, оправданията са доста, извиненията - огромни, а времето и пространството в никакъв случай не стигат, с цел да обзет изобретателността на лирическия воин. Ако едничкото, което ви стопира, е неналичието на фитнес зала или избрани уреди в нея, сигурен съм, че имам готово решение за вас: можете да упражнявате на всички места!
 

8. Какво не ви доближи? Ядене!
Имахме единствено една публикация за хранене, само че пък тя покри най-важното.
Когато стане въпрос за хранителни привички съм сигурен, че най-малко един път седмично чувате по какъв начин някой другар е станал веган, вегетарианец, пескетарианец, че е минал на кето и така нататък Като фитнес треньор слушам над 10 пъти дневно: “Хей, аз съм на кето, какво мислиш? “ Мисля, че си губите времето!
Диетата е артикул на „ фитнес промишлеността “ и в никакъв случай не е имала за водеща цел да ви направи по-силни или по-слаби, а единствено да ви продаде концепцията за това.
Казано в резюме: има 4 калории на грам въглехидрати, 4 калории на грам белтъчини и 9 калории на грам мазнини. Почитайте Светата троица на Макронутриентите и се стремете към уравновесен хранителен проект, който можете да спазвате ЗАВИНАГИ. И да ви потретя за „ плочките “ на корема!


9. За времето, мястото и злата орис, дето все на вас ще се падне
За 10 публикации време много съм ви пял, само че това не трансформира обстоятелството, че нещата стоят тъкмо по този начин:
⦁ Ако времето е разменна монета, а задачата – „ положителната форма “, ние сме склонни „ да платим “ прекомерно ниска цена за прекомерно високото очакване. Ето по какъв начин фитнес промишлеността бълва хиляди артикули всекидневно, стигайки до парадокса на 15-минутната подготовка, 7 мин за стомах, 2 мин медитация или 1 мин планк дневно. Скептичен съм към всевъзможни оферти за „ бързо и елементарно стягане и влизане във форма “.
⦁ Това, което знам за времето е, че в един ден всички имаме единствено 24 часа (пробвал съм всичко, само че не стават повече). Приемете, че имате наложително време за сън, хранене и работа и те са релативно непрекъснати величини, по тази причина ги извадете от въпросните 24 часа и в оставащото време прибавете тренировките, само че на първа позиция!
⦁ Целта сама по себе си не води до нищо. Много е евентуално даже да прегорите. Но не споделям да занижите задачите си. Не, не трябва да намалявате задачата, би трябвало да увеличите напъните и – най-много - да ги подредите в ПЛАН!
 

10. Най-важното!
Създаването на табиет, на възприятие на нужда да спортува е един от най-хубавите дарове, които човек може да направи на детето си. А и на себе си!
Използвайте тялото си. Тялото ви, това прелестно транспортно средство на главата, може да ви бъде безпределно признателно и да ви върне неведнъж напъните под формата на повече сила, самочувствие и мускулен тонус, освен това единствено след 5-10 тренировки.
Вероятно е, когато стартирате, да имате потребност от помощта на експерт и да би трябвало да отделите малко повече време, с цел да заучите упражненията вярно. Но това са вложения, които се връщат, освен това бързо и с лихвите.
 

Стефан Терзийски, фитнес специалист и създател на Bestefficient ™

За мен Гугъл знае: Магистърска степен " Фитнес, Спорт, Здраве " Диететика - специализация във Франция Кондиционна подготовка на професионални спортисти в Париж Онлайн тренировки и консултиране – http://bestefficient.com/bg

Ти би трябвало да знаеш: Обичам специалността си и за мен всеки човек, който избере да работи с мен и всеки случай е специфичен:)
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР